The Modern Cook
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 576
- Udgivet:
- 29. august 2008
- Størrelse:
- 152x34x229 mm.
- Vægt:
- 923 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Modern Cook
Charles Francatelli was one of the Victorian era's most famous chefs. In this 1859 volume, he scales his recipes for the modern home, emphasizing simplicity and economy in cookery, thus making many of the recipes he made for his wealthy patrons accessible to the public.
Brugerbedømmelser af The Modern Cook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Modern Cook findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621