The Lost Supper
indgår i David Suzuki Institute serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 327
- Udgivet:
- 19. september 2023
- Størrelse:
- 157x27x232 mm.
- Vægt:
- 584 g.
- 4-7 hverdage.
- 30. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Lost Supper
The Lost Supper explores an idea that is quickly spreading among restaurateurs, food producers, scientists, and gastronomes around the world: that the key to healthy and sustainable eating lies not in looking forward, but in looking back to the foods that have sustained us through our half-million-year existence as a species.
Brugerbedømmelser af The Lost Supper
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Lost Supper findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Ledelse & strategi
- Business og læring > Computer og IT
- Business og læring > Videnskab
- Historie og samfund
- Mad og drikke > Slankebøger
- Kunst og kultur > Arkitektur og design
- Hobby og fritid > Sport
- Krop og sind > Sundhed
- Kunst og kultur > Kunst og kultur: generelle emner
- Kunst og kultur > Kunst: teknikker og motiver > Religiøse emner i kunst
- Sprog og lingvistik
- Litteratur og litteraturstudier
- Samfund og samfundsvidenskab > Samfund og kultur: generelt > Kulturstudier og medievidenskab > Kulturstudier > Kulturstudier: mad og samfund
- Samfund og samfundsvidenskab > Samfund og kultur: generelt > Sociale og etiske spørgsmål
- Samfund og samfundsvidenskab > Samfund og kultur: generelt > Sociale grupper
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Industri og industrielle studier > Landbrugserhverv og primære erhverv > Landbrug og madproduktion
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab > Diæt og ernæring
- Historie og arkæologi > Historie > Oldtidens historie
- Historie og arkæologi > Historie > Historie: specielle begivenheder og emner > Socialhistorie og kulturhistorie
- Geofag, geografi og miljøvidenskab > Miljø > Miljøledelse > Fødevaresikkerhed og fødevareforsyning
- Geofag, geografi og miljøvidenskab > Miljø > Sociale konsekvenser af miljøproblemer
- Idræt og udendørsaktiviteter > Idræt: generelt
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Landbrug og havbrug > Landbrugsvidenskab
- Databehandling og informationsteknologi > Programmering / softwareudvikling > Webprogrammering
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Familie og sundhed > Træning og kostvaner > Diæter og slankekure
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv.
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621