The Lost Southern Chefs
- A History of Commercial Dining in the Nineteenth-Century South
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 28. februar 2022
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 466 g.
- 8-11 hverdage.
- 3. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Lost Southern Chefs
Charts the evolution of commercial dining in the nineteenth-century South. Robert Moss punctures long-accepted notions that dining outside the home was universally poor, arguing that what we would today call 'fine dining' flourished throughout the region as its towns and cities grew.
Brugerbedømmelser af The Lost Southern Chefs
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Lost Southern Chefs findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621