The Little Book of Chefs' Tips
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 112
- Udgivet:
- 23. marts 2006
- Størrelse:
- 100x100x8 mm.
- Vægt:
- 60 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Little Book of Chefs' Tips
Fifty brilliant tips from an experienced chef and caterer that will help even the most ham-fisted amateur cook transform they way they create meals. How to chop onions with the minimum of fuss and maximum effect; how to cook the perfect roast chicken; why sauces thicken. The kitchen will never be the same again!
Brugerbedømmelser af The Little Book of Chefs' Tips
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Little Book of Chefs' Tips findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621