The Kitchen, Food, and Cooking in Reformation Germany
indgår i Historic Kitchens serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 218
- Udgivet:
- 30. september 2016
- Størrelse:
- 237x161x21 mm.
- Vægt:
- 482 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Kitchen, Food, and Cooking in Reformation Germany
This work introduces readers to German culinary history in the Reformation era from the perspective of social history, and explores food and eating in terms of their economic, social, and religious ramifications. Food production, preparation, and consumption are in the foreground. Recipes and other relevant sources are provided in translation.
Brugerbedømmelser af The Kitchen, Food, and Cooking in Reformation Germany
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Kitchen, Food, and Cooking in Reformation Germany findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621