The Italian Regional Cookbook
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 624
- Udgivet:
- 20. oktober 2017
- Størrelse:
- 227x288x41 mm.
- Vægt:
- 2708 g.
- 4-7 hverdage.
- 16. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Italian Regional Cookbook
A comprehensive collection of authentic recipes from all over Italy by the renowned food writer. A cook's culinary tour of Italy in 325 recipes and 1500 colour photographs, including: Lombardy; Piedmont; Liguria; Emilia-Romagna; Veneto; Tuscany; Umbria; Sardinia; Campania; Sicily; Puglia; Basilicata; and Calabria.
Brugerbedømmelser af The Italian Regional Cookbook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Italian Regional Cookbook findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621