The Italian Cook Book the Art of Eating Well - Practical Recipes of the Italian Cuisine - Pastries, Sweets, Frozen Delicates, and Syrup
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 164
- Udgivet:
- 4. marts 2009
- Størrelse:
- 140x9x216 mm.
- Vægt:
- 216 g.
- 2-3 uger.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af The Italian Cook Book the Art of Eating Well - Practical Recipes of the Italian Cuisine - Pastries, Sweets, Frozen Delicates, and Syrup
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Italian Cook Book the Art of Eating Well - Practical Recipes of the Italian Cuisine - Pastries, Sweets, Frozen Delicates, and Syrup findes i følgende kategorier: