The Italian Cook Book: The Art of Eating Well, Practical Recipes of the Italian Cuisine, Pastries, Sweets, Frozen Delicacies, and Syrups
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 162
- Udgivet:
- 26. oktober 2022
- Størrelse:
- 156x11x234 mm.
- Vægt:
- 404 g.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af The Italian Cook Book: The Art of Eating Well, Practical Recipes of the Italian Cuisine, Pastries, Sweets, Frozen Delicacies, and Syrups
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Italian Cook Book: The Art of Eating Well, Practical Recipes of the Italian Cuisine, Pastries, Sweets, Frozen Delicacies, and Syrups findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Økonomi og finans
- Historie og samfund
- Mad og drikke > Kogebøger
- Sprog og lingvistik
- Historie og arkæologi > Historie
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Selvhjælp og personlig udvikling > Personlig økonomi
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Nationale og regionale køkkener