The International Jewish Cook Book
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 660
- Udgivet:
- 18. maj 2009
- Størrelse:
- 190x234x35 mm.
- Vægt:
- 1132 g.
- 2-3 uger.
- 6. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The International Jewish Cook Book
Florence Kreisler Greenbaum was a graduate of Hunter College. Bloch Publishers billed her cookbook (not quite accurately) as "the first strictly kosher cook book ever published in English in the United States. The International Jewish Cook Book contains 1600 recipes, which follow the Jewish Dietary Laws and the Rules for Kashering. Recipes from America, Austria, Germany, Russia, France, Poland, Roumania, are included.
Brugerbedømmelser af The International Jewish Cook Book
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The International Jewish Cook Book findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621