De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The influence of hydrothermal processing on protein quality and standardized ileal amino acid digestibility of soybean meal and rapeseed meal in pigs

The influence of hydrothermal processing on protein quality and standardized ileal amino acid digestibility of soybean meal and rapeseed meal in pigsaf Ulrike Messerschmidt
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783736992689
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 124
  • Udgivet:
  • 14. juni 2016
  • Størrelse:
  • 148x7x210 mm.
  • Vægt:
  • 172 g.
  • 2-3 uger.
  • 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af The influence of hydrothermal processing on protein quality and standardized ileal amino acid digestibility of soybean meal and rapeseed meal in pigs



Find lignende bøger
Bogen The influence of hydrothermal processing on protein quality and standardized ileal amino acid digestibility of soybean meal and rapeseed meal in pigs findes i følgende kategorier: