The influence of hydrothermal processing on protein quality and standardized ileal amino acid digestibility of soybean meal and rapeseed meal in pigs
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 124
- Udgivet:
- 14. juni 2016
- Størrelse:
- 148x7x210 mm.
- Vægt:
- 172 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af The influence of hydrothermal processing on protein quality and standardized ileal amino acid digestibility of soybean meal and rapeseed meal in pigs
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The influence of hydrothermal processing on protein quality and standardized ileal amino acid digestibility of soybean meal and rapeseed meal in pigs findes i følgende kategorier: