The Indigenization and Hybridization of Food Cultures in Singapore
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 111
- Udgivet:
- 16. juli 2019
- Udgave:
- 12019
- Størrelse:
- 148x210x0 mm.
- Vægt:
- 454 g.
- 8-11 hverdage.
- 29. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Indigenization and Hybridization of Food Cultures in Singapore
The book considers how these foods are hybridized and indigenized to suit local tastes, fashion and trends, and offers a key read for East Asian specialists, anthropologists and sociologists interested in East Asian societies.
Brugerbedømmelser af The Indigenization and Hybridization of Food Cultures in Singapore
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Indigenization and Hybridization of Food Cultures in Singapore findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621