The Imperial and Royal Cook
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 356
- Udgivet:
- 22. januar 2009
- Størrelse:
- 152x21x229 mm.
- Vægt:
- 578 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Imperial and Royal Cook
Frederick Nutt is most commonly known as one of the leading confectioners in Georgian England. His expertise extended to gourmet cookery as a whole. This work is a fascinating look at the gourmet foods of the Georgian era.
Brugerbedømmelser af The Imperial and Royal Cook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Imperial and Royal Cook findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621