The Grand Tour Cookbook
- Black Edition
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 344
- Udgivet:
- 1. juli 2024
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 219x278x30 mm.
- Vægt:
- 1 g.
- 1-3 hverdage.
- 22. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Grand Tour Cookbook
The Grand Tour Cookbook er den ultimative Performance
Cooking-kogebog til alle med interesse for cykling, maraton, ekstrem –
og langdistancesport og til den madglade Tour de France-fan. Her er
ingen snyd, kun rigtig mad, der smager godt!
Bogens forfatter, Hannah
Grant (f. 1982), er udlært kok på michelinstjerne-niveau og har arbejdet
på flere toprestauranter, inden hun blev køkkenchef hos Riis Cycling og
her i samarbejde med holdets ernæringsekspert Anne Dorthe Tanderup
udviklede Performance Cooking-konceptet, som sætter en ny dagsorden for,
hvordan rytterne får energi til en Grand Tour.
The Grand Tour Cookbook
introducerer og forklarer Performance Cooking-konceptet kort fortalt et
individualiseret kostkoncept med fokus på at optimere den enkeltes
ydeevne, alt sammen gennem ærlig mad lavet fra bunden af gode, sunde
råvarer, som kan være med til at fremme et bedre helbred og en hurtigere
restitution.
Bogen udkom første gang i 2013, men efterspørgslen de seneste år har været stor, og derfor udgives denne særlige 'Black Edition' af bogen nu. I bogen er få justeringer og ændringer, men ellers er bogen som ved første udgave i 2013.
Cooking-kogebog til alle med interesse for cykling, maraton, ekstrem –
og langdistancesport og til den madglade Tour de France-fan. Her er
ingen snyd, kun rigtig mad, der smager godt!
Bogens forfatter, Hannah
Grant (f. 1982), er udlært kok på michelinstjerne-niveau og har arbejdet
på flere toprestauranter, inden hun blev køkkenchef hos Riis Cycling og
her i samarbejde med holdets ernæringsekspert Anne Dorthe Tanderup
udviklede Performance Cooking-konceptet, som sætter en ny dagsorden for,
hvordan rytterne får energi til en Grand Tour.
The Grand Tour Cookbook
introducerer og forklarer Performance Cooking-konceptet kort fortalt et
individualiseret kostkoncept med fokus på at optimere den enkeltes
ydeevne, alt sammen gennem ærlig mad lavet fra bunden af gode, sunde
råvarer, som kan være med til at fremme et bedre helbred og en hurtigere
restitution.
Bogen udkom første gang i 2013, men efterspørgslen de seneste år har været stor, og derfor udgives denne særlige 'Black Edition' af bogen nu. I bogen er få justeringer og ændringer, men ellers er bogen som ved første udgave i 2013.
Brugerbedømmelser af The Grand Tour Cookbook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Grand Tour Cookbook findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Mad og drikke > Kogebøger
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab > Diæt og ernæring
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Generel madlavning og opskrifter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger af kendte personer
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621