The Gourmet's Guide to Europe
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 336
- Udgivet:
- 7. januar 2008
- Størrelse:
- 152x20x229 mm.
- Vægt:
- 547 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Gourmet's Guide to Europe
Lt. Col. Nathaniel Newnham-Davis's 1908 guide provided readers of the day with information on the best dining places in France, Belgium, Italy, Germany, Spain, Russia, Greece, and Sweden, among other countries.
Brugerbedømmelser af The Gourmet's Guide to Europe
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Gourmet's Guide to Europe findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621