De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Good Berry Cookbook: Harvesting and Cooking Wild Rice and Other Wild Foods

Bag om The Good Berry Cookbook: Harvesting and Cooking Wild Rice and Other Wild Foods

The history of manoomin, wild rice, told through cultural practice, traditional ecological knowledge, scientific observation, and inspired dishes that feed the senses and the body.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781681342023
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 228
  • Udgivet:
  • 21. september 2021
  • Størrelse:
  • 202x18x250 mm.
  • Vægt:
  • 726 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Good Berry Cookbook: Harvesting and Cooking Wild Rice and Other Wild Foods

The history of manoomin, wild rice, told through cultural practice, traditional ecological knowledge, scientific observation, and inspired dishes that feed the senses and the body.

Brugerbedømmelser af The Good Berry Cookbook: Harvesting and Cooking Wild Rice and Other Wild Foods



Find lignende bøger
Bogen The Good Berry Cookbook: Harvesting and Cooking Wild Rice and Other Wild Foods findes i følgende kategorier: