The Good Berry Cookbook: Harvesting and Cooking Wild Rice and Other Wild Foods
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 228
- Udgivet:
- 21. september 2021
- Størrelse:
- 202x18x250 mm.
- Vægt:
- 726 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Good Berry Cookbook: Harvesting and Cooking Wild Rice and Other Wild Foods
The history of manoomin, wild rice, told through cultural practice, traditional ecological knowledge, scientific observation, and inspired dishes that feed the senses and the body.
Brugerbedømmelser af The Good Berry Cookbook: Harvesting and Cooking Wild Rice and Other Wild Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Good Berry Cookbook: Harvesting and Cooking Wild Rice and Other Wild Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621