The Globalisation of Chinese Food
indgår i Anthropology of Asia serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 216
- Udgivet:
- 4. marts 2015
- Størrelse:
- 140x200x20 mm.
- Vægt:
- 332 g.
- 8-11 hverdage.
- 18. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Globalisation of Chinese Food
By considering the practice of globalisation, these essays describe changes, variations and innovations to Chinese food in many parts of the world. Reviews and broadens theories about ethnic and social identity formation.
Brugerbedømmelser af The Globalisation of Chinese Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Globalisation of Chinese Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621