De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Globalisation of Chinese Food

Bag om The Globalisation of Chinese Food

By considering the practice of globalisation, these essays describe changes, variations and innovations to Chinese food in many parts of teh world. Reviews and broadens theories about ethnic and social identity formation.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780700714032
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 216
  • Udgivet:
  • 14. februar 2002
  • Størrelse:
  • 156x234x14 mm.
  • Vægt:
  • 453 g.
  • 2-3 uger.
  • 24. januar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Globalisation of Chinese Food

By considering the practice of globalisation, these essays describe changes, variations and innovations to Chinese food in many parts of teh world. Reviews and broadens theories about ethnic and social identity formation.

Brugerbedømmelser af The Globalisation of Chinese Food



Find lignende bøger
Bogen The Globalisation of Chinese Food findes i følgende kategorier: