The Galley Slave's Handbook
- Provisioning and cooking for an Atlantic crossing
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 126
- Udgivet:
- 11. december 2010
- Størrelse:
- 133x203x7 mm.
- Vægt:
- 136 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Galley Slave's Handbook
Based on a transatlantic crossing in a Hallberg Rassy 42, this book provides guidance and ideas on planning the food for a similar voyage. It includes details of the overall approach and plan, listings of all meals, a detailed spreadsheet of provisions, and recipes adapted for seagoing use. Food-related excerpts from the voyage's blog are included.
Brugerbedømmelser af The Galley Slave's Handbook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Galley Slave's Handbook findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621