The Future of Nutrition: An Insider's Look at the Science, Why We Keep Getting It Wrong, and How to Start Getting It Right
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 336
- Udgivet:
- 26. September 2023
- Størrelse:
- 148x25x224 mm.
- Vægt:
- 424 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Future of Nutrition: An Insider's Look at the Science, Why We Keep Getting It Wrong, and How to Start Getting It Right
"Colin Campbell, author of The China Study (3M sold across all formats and editions) and New York Times bestseller Whole, returns with The Future of Nutrition, a book examining the shortcomings and confusion within the nutrition industry and outlining steps to improve"--
Brugerbedømmelser af The Future of Nutrition: An Insider's Look at the Science, Why We Keep Getting It Wrong, and How to Start Getting It Right
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Future of Nutrition: An Insider's Look at the Science, Why We Keep Getting It Wrong, and How to Start Getting It Right findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Mad og drikke > Slankebøger
- Krop og sind > Sundhed
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab > Diæt og ernæring
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Familie og sundhed > Træning og kostvaner > Diæter og slankekure
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621