The Future of Beef Production in the European Community
- A Seminar in the EEC Programme of Coordination of Research on Beef Production and Land Use, organised by M. Bonsembiante and P. Susmel. With J.C. Bowman as conference chairman, at Abano Terme, Italy, November 13-17, 1978
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 663
- Udgivet:
- 26. januar 2012
- Udgave:
- 11979
- Størrelse:
- 155x235x33 mm.
- Vægt:
- 1003 g.
- 8-11 hverdage.
- 20. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Future of Beef Production in the European Community
This publication contains the proceedings of a seminar held in Abano Terme, Italy on November 13 - 17, 1978, under the auspices of the Commission of the European Communities, as part of the EEC programme of co-ordination of research on improvement of beef production.
Brugerbedømmelser af The Future of Beef Production in the European Community
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Future of Beef Production in the European Community findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621