The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts
indgår i Fundamental Techinques serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 496
- Udgivet:
- 1. november 2009
- Størrelse:
- 262x238x48 mm.
- Vægt:
- 2678 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts
Presents chapters on classic categories of confection: tarts, cream puffs, puff pastry, creams and custards, breads and pastries, cakes and petits fours. This book offers an overview of the required techniques, followed by dozens of recipes. It features hundreds of colour photographs, insider tips and information on tools and ingredients.
Brugerbedømmelser af The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621