The Forme of Cury, a Roll of Ancient English Cookery
- Compiled, about AD 1390, by the Master-Cooks of King Richard II
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 238
- Udgivet:
- 11. december 2014
- Størrelse:
- 216x141x12 mm.
- Vægt:
- 322 g.
- 2-3 uger.
- 23. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Forme of Cury, a Roll of Ancient English Cookery
One of the oldest English-language cookbooks, compiled originally in the late fourteenth century by the master cooks of Richard II. This 1780 transcription from the manuscript roll then belonging to Gustavus Brander, a trustee of the British Museum, was made and annotated by the antiquary Samuel Pegge (1704-96).
Brugerbedømmelser af The Forme of Cury, a Roll of Ancient English Cookery
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Forme of Cury, a Roll of Ancient English Cookery findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621