De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America

- Tropical Traditions, Techniques and Ingredients, with Over 150 Superb Step-by-Step Recipes

Bag om The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America

Vibrant recipes from an exotic cuisine - explore ingredients, techniques and sizzling dishes, with 500 photographs.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780857231925
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 1. januar 2013
  • Størrelse:
  • 227x180x22 mm.
  • Vægt:
  • 834 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 8. januar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America

Vibrant recipes from an exotic cuisine - explore ingredients, techniques and sizzling dishes, with 500 photographs.

Brugerbedømmelser af The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America



Find lignende bøger
Bogen The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America findes i følgende kategorier: