The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America
- Tropical Traditions, Techniques and Ingredients, with Over 150 Superb Step-by-Step Recipes
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 1. januar 2013
- Størrelse:
- 227x180x22 mm.
- Vægt:
- 834 g.
- 4-7 hverdage.
- 8. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America
Vibrant recipes from an exotic cuisine - explore ingredients, techniques and sizzling dishes, with 500 photographs.
Brugerbedømmelser af The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621