De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Food and Cooking of Sichuan and West China: 75 Regional Recipes from Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou and Shaanxi, in Over 370 Photographs

The Food and Cooking of Sichuan and West China: 75 Regional Recipes from Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou and Shaanxi, in Over 370 Photographsaf Terry Tan
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781903141816
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 160
  • Udgivet:
  • 1. februar 2012
  • Størrelse:
  • 241x23x290 mm.
  • Vægt:
  • 1101 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 1. februar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af The Food and Cooking of Sichuan and West China: 75 Regional Recipes from Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou and Shaanxi, in Over 370 Photographs



Find lignende bøger
Bogen The Food and Cooking of Sichuan and West China: 75 Regional Recipes from Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou and Shaanxi, in Over 370 Photographs findes i følgende kategorier: