The Flavor Equation
- The Science of Great Cooking Explained + More Than 100 Essential Recipes
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 352
- Udgivet:
- 27. oktober 2020
- Størrelse:
- 260x210x33 mm.
- Vægt:
- 1562 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Flavor Equation
Food Lab meets Season in this scientific and delicious approach to cooking, from beloved cookbook author Nik Sharma.
Brugerbedømmelser af The Flavor Equation
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Flavor Equation findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621