De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Flavor Equation

- The Science of Great Cooking Explained + More Than 100 Essential Recipes

Bag om The Flavor Equation

Food Lab meets Season in this scientific and delicious approach to cooking, from beloved cookbook author Nik Sharma.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781452182698
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 352
  • Udgivet:
  • 27. oktober 2020
  • Størrelse:
  • 260x210x33 mm.
  • Vægt:
  • 1562 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 9. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Flavor Equation

Food Lab meets Season in this scientific and delicious approach to cooking, from beloved cookbook author Nik Sharma.

Brugerbedømmelser af The Flavor Equation



Find lignende bøger
Bogen The Flavor Equation findes i følgende kategorier: