The Expert Cook in Enlightenment France
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 216
- Udgivet:
- 9. februar 2012
- Størrelse:
- 162x232x19 mm.
- Vægt:
- 436 g.
- 2-3 uger.
- 29. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Expert Cook in Enlightenment France
Academics and students alike will enjoy this fascinating study of the invention of the professional chef, of how ordinary workers influenced emerging trends of scientific knowledge, culture-creation, and taste in eighteenth-century France.
Brugerbedømmelser af The Expert Cook in Enlightenment France
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621