De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om The Expert Cook in Enlightenment France

Academics and students alike will enjoy this fascinating study of the invention of the professional chef, of how ordinary workers influenced emerging trends of scientific knowledge, culture-creation, and taste in eighteenth-century France.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781421402833
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 216
  • Udgivet:
  • 9. Februar 2012
  • Størrelse:
  • 162x232x19 mm.
  • Vægt:
  • 436 g.
  • 2-3 uger.
  • 11. Oktober 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Expert Cook in Enlightenment France

Academics and students alike will enjoy this fascinating study of the invention of the professional chef, of how ordinary workers influenced emerging trends of scientific knowledge, culture-creation, and taste in eighteenth-century France.

Brugerbedømmelser af The Expert Cook in Enlightenment France



Find lignende bøger
Bogen The Expert Cook in Enlightenment France findes i følgende kategorier: