The Ethics of What We Eat
- Why Our Food Choices Matter
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 336
- Udgivet:
- 6. marts 2007
- Størrelse:
- 150x225x24 mm.
- Vægt:
- 392 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Ethics of What We Eat
Examines three families' grocery-buying habits and the motivations behind those choices. This book gives equal consideration to profitability and animal welfare and concludes that "America's food industry seeks to keep Americans in the dark about the ethical components of their food choices."
Brugerbedømmelser af The Ethics of What We Eat
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Ethics of What We Eat findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621