The Ethical Meat Handbook, Revised and Expanded 2nd Edition
- From sourcing to butchery, mindful meat eating for the modern omnivore
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 320
- Udgivet:
- 4. februar 2020
- Udgave:
- Størrelse:
- 172x221x20 mm.
- Vægt:
- 746 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Ethical Meat Handbook, Revised and Expanded 2nd Edition
In this 2nd edition of The Ethical Meat Handbook author Meredith Leigh argues that by assuming responsibility for our food and the route by which it gets there, animals can be an optimal source of food, fiber, and environmental management. Featuring 100+ recipes, and discussions around responsible meat production and economics.
Brugerbedømmelser af The Ethical Meat Handbook, Revised and Expanded 2nd Edition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Ethical Meat Handbook, Revised and Expanded 2nd Edition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621