The Escoffier Cookbook
- and Guide to the Fine Art of Cookery for Connoisseurs, Chefs, Epicures
indgår i International Cookbook Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 944
- Udgivet:
- 13. november 1941
- Størrelse:
- 163x229x56 mm.
- Vægt:
- 1074 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Escoffier Cookbook
An American translation of the definitive Guide Culinaire, the Escoffier Cookbook includes weights, measurements, quantities, and terms according to American usage. Features 2,973 recipes.
Brugerbedømmelser af The Escoffier Cookbook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Escoffier Cookbook findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621