De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om The Elements of Dessert

* Begins with the essential elements of contemporary dessertsshowing pastry chefs and students how to master those building blocks before molding and incorporating them into creative finished desserts. * He then explores in detail pre-desserts, plated desserts, dessert buffets, passed desserts, cakes, and petits fours.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780470891988
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 544
  • Udgivet:
  • 23. november 2012
  • Størrelse:
  • 226x282x38 mm.
  • Vægt:
  • 2070 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan formentlig ikke leveres inden jul

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Elements of Dessert

* Begins with the essential elements of contemporary dessertsshowing pastry chefs and students how to master those building blocks before molding and incorporating them into creative finished desserts. * He then explores in detail pre-desserts, plated desserts, dessert buffets, passed desserts, cakes, and petits fours.

Brugerbedømmelser af The Elements of Dessert



Find lignende bøger
Bogen The Elements of Dessert findes i følgende kategorier: