The Effects of Farm and Food Policy on Obesity in the United States
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 393
- Udgivet:
- 19. juli 2017
- Udgave:
- 12017
- Størrelse:
- 148x210x0 mm.
- Vægt:
- 6366 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Effects of Farm and Food Policy on Obesity in the United States
Drawing on evidence from economics, public health, nutrition, and medicine, the authors evaluate past and potential future roles of policies such as farm subsidies, public agricultural R&D, food assistance programs, taxes on particular foods (such as sodas) or nutrients (such as fat), food labeling laws, and advertising controls.
Brugerbedømmelser af The Effects of Farm and Food Policy on Obesity in the United States
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Effects of Farm and Food Policy on Obesity in the United States findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621