The Edible South
- The Power of Food and the Making of an American Region
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 496
- Udgivet:
- 30. juli 2016
- Størrelse:
- 178x254x30 mm.
- 8-11 hverdage.
- 12. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Edible South
Presents food as a new way to chronicle the American South's larger history. Marcie Cohen Ferris tells a richly illustrated story of southern food and the struggles of whites, blacks, Native Americans, and other people of the region to control the nourishment of their bodies and minds, livelihoods, lands, and citizenship.
Brugerbedømmelser af The Edible South
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Edible South findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621