The Economics of Sustainable Food
- Smart Policies for Health and the Planet
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 336
- Udgivet:
- 31. august 2021
- Størrelse:
- 228x153x23 mm.
- Vægt:
- 516 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Economics of Sustainable Food
International experts come together with policy recommendations that can make the global food system healthier and more sustainable.
Brugerbedømmelser af The Economics of Sustainable Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Economics of Sustainable Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621