- Addresses the economics of food poverty in the larger realm of the welfare state
- Locates food banks as 'successful failures', and considers what this means for society
- Proposes that charity and the use of waste/surplus is not the answer to food poverty
The Economics of Emergency Food Aid Provision
- A Financial, Social and Cultural Perspective
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 111
- Udgivet:
- 7. juni 2018
- Størrelse:
- 148x210x10 mm.
- Vægt:
- 304 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Economics of Emergency Food Aid Provision
Brugerbedømmelser af The Economics of Emergency Food Aid Provision
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Economics of Emergency Food Aid Provision findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621