The Culture of Food
indgår i Making of Europe serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 232
- Udgivet:
- 1. oktober 1996
- Størrelse:
- 153x227x15 mm.
- Vægt:
- 364 g.
- 8-11 hverdage.
- 27. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Culture of Food
aeo A 2000 year history of the linked histories of food, culture and regional identity -- from Roman antiquity to the present. aeo The first book of its kind. aeo Scholarly in its range of reference, witty and accessible in style. aeo Covers all the regions of Europe.
Brugerbedømmelser af The Culture of Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Culture of Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621