The Culinary Professional
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 928
- Udgivet:
- 2. november 2021
- Udgave:
- 21004
- Størrelse:
- 224x36x277 mm.
- Vægt:
- 2136 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Culinary Professional
"Correlated to the American Culinary Federation Education Foundation standards for Secondary Certified Programs and ACF credentials distributed by NOCTI, Culinary Arts Cook and Retail Commercial Baking job ready assessments as well as the Precision Exams Culinary 1, Culinary 2, and Culinary 3 certifications."--Publisher's website.
Brugerbedømmelser af The Culinary Professional
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Culinary Professional findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621