The Cooking Skills & Techniques, Encyclopedia of
- An accessible, comprehensive guide to learning kitchen skills, all shown in step-by-step detail
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 2. april 2018
- Størrelse:
- 298x231x15 mm.
- Vægt:
- 1300 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Cooking Skills & Techniques, Encyclopedia of
The indispensable visual how-to-cook-book - all the basic techniques, plus recipes to try them out.
Brugerbedømmelser af The Cooking Skills & Techniques, Encyclopedia of
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Cooking Skills & Techniques, Encyclopedia of findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621