The Complete Robuchon
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 610
- Udgivet:
- 30. september 2008
- Størrelse:
- 255x190x42 mm.
- Vægt:
- 1960 g.
- 4-7 hverdage.
- 8. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Complete Robuchon
Robuchon is the most influential French chef of the post-nouvelle cuisine era. His food was seen as instrumental in leading French cuisine away from the excesses - and excessive reductionism - of nouvelle cuisine. This book offers us his recipes, secrets and tips: from the perfect omelette to vegetable soup, leg of lamb to marinated mussels.
Brugerbedømmelser af The Complete Robuchon
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Complete Robuchon findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621