The Complete Guide to Foodservice in Cultural Institutions
- Keys to Success in Restaurants, Catering, and Special Events
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 250
- Udgivet:
- 24. oktober 2001
- Størrelse:
- 163x244x18 mm.
- Vægt:
- 481 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Complete Guide to Foodservice in Cultural Institutions
Serving food in museums, aquariums, zoos, and other cultural institutions has become an important profit-making venture for many of these organizations, but one that they are not always well equipped to handle.
Brugerbedømmelser af The Complete Guide to Foodservice in Cultural Institutions
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Complete Guide to Foodservice in Cultural Institutions findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621