The Complete Cook
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 196
- Udgivet:
- 28. juli 2008
- Størrelse:
- 152x11x229 mm.
- Vægt:
- 293 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Complete Cook
This 1846 work is an American adaptation of an English work. James Sanderson, proprietor and chef of the Franklin House Hotel on Chestnut Street in Philadelphia, took the original English work and appended his own recipes and adaptations.
Brugerbedømmelser af The Complete Cook
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Complete Cook findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621