The Complete Book of Indian Cooking
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 19. februar 1996
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 154x233x27 mm.
- Vægt:
- 484 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Complete Book of Indian Cooking
Helps British cooks to recreate the exotic and enticing flavours of an Indian restaurant meal. This book offers the great traditions of Indian cooking, with all the traditional dishes - vindaloo, korma, dopiaza and dhansak. It also includes dishes ranging from starters and main courses to snacks, pickles and desserts.
Brugerbedømmelser af The Complete Book of Indian Cooking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Complete Book of Indian Cooking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621