The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures
indgår i SpringerBriefs in Molecular Science serien
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 54
- Udgivet:
- 18. juli 2016
- Udgave:
- 12016
- Størrelse:
- 155x235x3 mm.
- Vægt:
- 1066 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures
This Brief reviews thermal processes in the food industry - pasteurization, sterilization, UHT processes, and others. In addition, historical preservation techniques - smoking, addition of natural additives, irradiation, etc. - are compared with current industrial systems, like fermentation, irradiation, addition of food-grade chemicals.
Brugerbedømmelser af The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621