De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Chemistry of Korean Foods and Beverages

Bag om The Chemistry of Korean Foods and Beverages

Chemistry of Korean Foods and Beverages combines research on flavor and food composition in Korean cuisine, allowing this book to appeal to food scientists and chemists alike.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780841233690
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 208
  • Udgivet:
  • 4. august 2021
  • Størrelse:
  • 184x261x29 mm.
  • Vægt:
  • 682 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af The Chemistry of Korean Foods and Beverages

Chemistry of Korean Foods and Beverages combines research on flavor and food composition in Korean cuisine, allowing this book to appeal to food scientists and chemists alike.

Brugerbedømmelser af The Chemistry of Korean Foods and Beverages



Find lignende bøger
Bogen The Chemistry of Korean Foods and Beverages findes i følgende kategorier: