The Chemistry of Korean Foods and Beverages
indgår i ACS Symposium Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 208
- Udgivet:
- 4. august 2021
- Størrelse:
- 184x261x29 mm.
- Vægt:
- 682 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Chemistry of Korean Foods and Beverages
Chemistry of Korean Foods and Beverages combines research on flavor and food composition in Korean cuisine, allowing this book to appeal to food scientists and chemists alike.
Brugerbedømmelser af The Chemistry of Korean Foods and Beverages
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Chemistry of Korean Foods and Beverages findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621