The Chemistry of Frozen Vegetables
indgår i SpringerBriefs in Molecular Science serien
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 41
- Udgivet:
- 7. april 2017
- Udgave:
- 12017
- Størrelse:
- 236x156x8 mm.
- Vægt:
- 102 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Chemistry of Frozen Vegetables
This Brief presents a chemical perspective on frozen vegetables, also known as "ready-to-use" foods. Particular attention is given to the microbiological colonization of vegetables during the freezing treatments and to the chemical and physical modifications associated.
Brugerbedømmelser af The Chemistry of Frozen Vegetables
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Chemistry of Frozen Vegetables findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621