The Chemistry of Food and Nutrition
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 74
- Udgivet:
- 14. marts 2023
- Størrelse:
- 216x5x280 mm.
- Vægt:
- 213 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Chemistry of Food and Nutrition
When you're cooking, you're a chemist! Every time you follow or modify a recipe, you are experimenting with acids and bases, emulsions and suspensions, gels and foams. In your kitchen you denature proteins, crystallize compounds, react enzymes with substrates, and nurture desired microbial life while suppressing harmful bacteria and fungi. And unlike in a laboratory, you can eat your experiments to verify your hypotheses.
If you want to learn more about food how to make food, this book it will help you a lot!
If you want to learn more about food how to make food, this book it will help you a lot!
Brugerbedømmelser af The Chemistry of Food and Nutrition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Chemistry of Food and Nutrition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621