The Chemistry of Cooking and Cleaning
indgår i Cooking in America serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 100
- Udgivet:
- 18. juli 2008
- Størrelse:
- 152x6x229 mm.
- Vægt:
- 159 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Chemistry of Cooking and Cleaning
Through Ellen Richards's 1882 work, householders of the day could learn about the chemical processes behind such home chemistry as the rising of bread, baking soda, the science of nutrition, and cleaning products.
Brugerbedømmelser af The Chemistry of Cooking and Cleaning
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Chemistry of Cooking and Cleaning findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621