The Chemistry of Breadmaking
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 236
- Udgivet:
- 17. juni 2016
- Størrelse:
- 152x229x13 mm.
- Vægt:
- 322 g.
- 8-11 hverdage.
- 6. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Chemistry of Breadmaking
The Chemistry of Breadmaking by James Grant. This book is a reproduction of the original book published in 1912 and may have some imperfections such as marks or hand-written notes.
Brugerbedømmelser af The Chemistry of Breadmaking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Chemistry of Breadmaking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621