The Chemistry of Breadmaking
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 248
- Udgivet:
- 27. oktober 2022
- Størrelse:
- 156x13x234 mm.
- Vægt:
- 354 g.
- 2-3 uger.
- 21. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af The Chemistry of Breadmaking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Chemistry of Breadmaking findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Økonomi og finans
- Business og læring > Videnskab
- Historie og samfund
- Hobby og fritid > Sport
- Historie og arkæologi > Historie > Generel historie og verdenshistorie
- Matematik og naturvidenskab > Kemi > Organisk kemi
- Idræt og udendørsaktiviteter > Idræt: generelt
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Selvhjælp og personlig udvikling > Personlig økonomi