The Cheese Ripening Process - A Collection of Historical Articles on the Methods and Equipment of Cheese Production
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 150
- Udgivet:
- 17. august 2011
- Størrelse:
- 140x8x216 mm.
- Vægt:
- 199 g.
- 2-3 uger.
- 23. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af The Cheese Ripening Process - A Collection of Historical Articles on the Methods and Equipment of Cheese Production
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Cheese Ripening Process - A Collection of Historical Articles on the Methods and Equipment of Cheese Production findes i følgende kategorier: