The Cheese Handbook: Over 250 Varieties Described, with Recipes
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 160
- Udgivet:
- 18. november 2015
- Størrelse:
- 108x12x177 mm.
- Vægt:
- 195 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The Cheese Handbook: Over 250 Varieties Described, with Recipes
Informal, enlightening guide by noted gourmet discusses buying, storing, and serving cheese. Includes 100 tasty recipes from around the world, plus fascinating legends, literary references, and historical facts associated with cheese.
Brugerbedømmelser af The Cheese Handbook: Over 250 Varieties Described, with Recipes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The Cheese Handbook: Over 250 Varieties Described, with Recipes findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621